Путин предизборно по 3 телевизии едновременно

  • 17 октомври 2011 17:56

  • 856
  • 0
Путин предизборно по 3 телевизии едновременно
© Getty Images

Руският премиер Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 изрази категоричното си несъгласие с наложилото се напоследък в публичното пространство в Русия мнение, че с неговата кандидатура изходът от предстоящите президентски избори в страната е предрешен.

Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е категоричен, че неговото участие в президентската битка не означава, че руските граждани нямат избор. За редовия гражданин винаги има избор, подчертава той в интервю, което предстои да бъде излъчено тази вечер в ефира на три национални телевизии, съобщава БиБиСи, пише news.bg.

Путин е дал интервюто едновременно за „Първи канал", „Россия" и НТВ, като било записано в правителствената резиденция в Ново Огарьово.

Говорейки за ролята на партията „Единна Русия" в политическия живот на страната, руският премиер изразява увереност, че партията трябва да остане водеща сила в Русия и в Държавната Дума.

Основното нещо не е кабинетът и длъжността, главното е доверието на хората. „Единна Русия" трябва да остане водеща политическа сила в страната и в Държавната Дума. Няма нужда да бъдем любимци и окончателните решения не трябва да се вземат на основата на симпатии или лични антипатии, категоричен е Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

По думите му не са изключени в близко време и рокади в ръководните органи на „Единна Русия": „Що се отнася до ръководните органи на партията, аз мисля, че и тук са необходими промени".

Припомняме, по време на септемврийския конгрес на „Единна Русия" настоящият президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега даде своето съгласие да оглави списъка на партията в изборите на Държавната Дума и предложи Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 да се кандидатира за президент. Тогава Медведев посочи, че ако премиерът бъде избран, той ще отиде да работи в правителството. Очаква се президентската кандидатура на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 да бъде издигната на конгреса на партията на 27 ноември.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
856 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини