Владимир Путин пак ще се гмурка с акваланг

  • 28 януари 2013 22:13

  • 785
  • 0
Владимир Путин пак ще се гмурка с акваланг
©

Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 се връща към графика си на активно спортуване въпреки слуховете, че не е добре със здравето, разказа говорителят му Дмитрий Песков пред в. "Известия".

Руският президент продължава със своите хобита. През лятото той щял да се гмурка с акваланг и да играе хокей. Освен това според друг източник от администрацията на държавния глава Путин наистина ще посети руската полярна станция в Антарктида.

През септември 2012 г. Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 прие поканата на чилийския си колега Себастиан Пинера да посети страната му, както и базата на Русия в Антарктида. Очакваше се двамата президенти да отидат там заедно в края на януари. Според говорителя Песков обаче датите на пътуването до Чили вероятно ще бъдат променени.

По-рано руските медии обсъждаха версията, че администрацията на Кремъл е решила да смени имиджа на Путин като президент спортсмен, след като навърши 60 г. и получи травми в гръбнака при полет с парапланер.

Последвайте канала на

Novini.bg
785 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини