Австралийският министър на отбраната наложи вето върху военни доставки за Израел

  • 14 юни 2024 11:07

  • 390
  • 1
Австралийският министър на отбраната наложи вето върху военни доставки за Израел
© Getty images (архив)

"Австралийският министър на отбраната Ричард Марлс (на снимката) обяви, че налага вето върху военни доставки за Израел", това предаде "Скайнюз".

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2264

"Ръководителят на силовото ведомство на Страната-континент спря изпращането на оръжие, боеприпаси, техника и др. за Еврейската държава от контролираните от федералното правителство в Канбера транспортни възли", добави британската информационна агенция.

"Ветото не важи за пристанищата и аерогарите, които се намират под юрисдискцията на местните власти", посочи още цитирана медия.

"Ходът на Марлс бе предприет след като коалиционният партньор на лявоцентристкото правителство на Антъни Албанезе - Зелената партия обвини кабинета, че подкрепя израелския геноцид над палестинците в ивицата Газа", допълни Скайнюз.

Австралийският премиер осъди вандалска проява срещу американското консулство в Сидни

Последвайте канала на

Валери Зайцев
390 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Лилипутин

2024.06.16 | 19:04

1
ТАМ КЪДЕТО НЯМА ЛУСТРАЦИЯ Е РОСКА П Е ДЕ РАЦИ Я!!!...Росите са викингско племе прокудено от викингите. За това племе викингите казват,че не са раждани,а са из с рани-толкова гнусни и нагли били. Росите са били наричани от българите-людоеди. България се е простирала от Белград до Китай. Конфуций е написал"Аз съм ученик на българите". С поголовна сеч росите избиват българите и заграбват земите ѝ. Американските и английските тъпанари са виновни да осмърдява роската смрад човечеството. Също и японските глупаци,които и "подариха"милион и половина армия от българските колонии за борба срещу Паулос.Америка въоръжава росите да воюват срещу хитлерюген-10-12годишни деца,за да си закачат парцалите по райхстага. Сега росите ще прелъжат китайците и...все такааа...до края на москваааа... Амин дай Боже...СЕСЕСЕРЕ СЕ ИЗ С РА-ОТИДЕ ПО КАНАЛЕН РЕД,СЛЕДВАН ОТ РОСКАТА П Е ДЕ РАЦИ Я В СЪЩАТА КАНАЛИЗАЦИЯ.ИЗ С РАНИТЕ РОСИ ВИНАГИ НАГЛО СА ЗАЯВЯВАЛИ,ЧЕ ГРАНИЦИТЕ НА пРОСИЯ СА НАВСЯКЪДЕ.Питам рособългарските кремълски екскременти има ли точица на Земята или във всемира да не е с право на собственост на господарите ѝ-из с раните роси?

Добави коментар

Водещи новини