Спасиха трима мъже от безлюден остров, написали "Помощ" на плажа

  • 11 април 2024 19:20

  • 5075
  • 1
Спасиха трима мъже от безлюден остров, написали "Помощ" на плажа
© Pixabay

Спасителна акция като на кино – така може да се опише работата на американската Брегова охрана на остров в Микронезия. Трима мъже бяха спасени от безлюдното парче земя, след като написали ПОМОЩ с палмови клони на плажа.

Мъжете заминали на пътешествие с лодка девет дни по-рано. Тъй като така и не се върнали от своето пътуване до безлюдния остров Пикелот Атол, близките им ги обявили за издирване, предаде БТВ.

Това е вторият път в рамките на четири години, в който хора биват спасявани от безлюдния остров.

Изписано ''SOS'' на пясъка спаси двама корабокрушенци на безлюден остров в Микронезия

Според информация от бреговата охрана тримата мъже били опитни мореплаватели. Властите първо ги издирвали в огромен район от 78 кв. морски мили и то в лошо време. Тогава те забелязали нещо необичайно.

На плаж на острова имало надпис ПОМОЩ.

„Бяха го изписали с палмови листа, това беше ключово за тяхното спасяване“, допълват от бреговата охрана.

Макар да е безлюден, остров Пикелот Атол често се посещава от ловци и рибари. През 2020 г. трима други мъже били спасени по подобен начин, но тогава те написали SOS на плажа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5075 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.11 | 23:32

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> do.my/aman

Добави коментар

Водещи новини