Разследват Джейкъб Елорди за нападение срещу радиопродуцент

  • 06 февруари 2024 11:03

  • 832
  • 1
Разследват Джейкъб Елорди за нападение срещу радиопродуцент
© Getty Images

Джейкъб Елорди е обвинен, че е хванал за гърлото радиопродуцент, който се пошегувал с него неуспешно.

Джошуа Фокс от австралийската радиостанция KIIS FM заяви, че е проследил звездата от "Солтбърн" до бар в Сидни, когато чул, че актьорът е в града.

Фокс твърди, че 26-годишният актьор се ядосал, когато го помолили да напълни празен съд с вода за баня, като препратка към известна сцена от филма "Солтбърн".

Полицията в Нов Южен Уелс заяви, че разследва предполагаемото нападение, съобщава BBC, цитирано от 24 часа.

Рапърът Килър Майк беше отведен с белезници от церемонията за наградите "Грами"

Елорди, който е родом от Бризбейн в Австралия, е бил забелязан в събота в бирената градина на крайбрежния хотел Clovelly в югоизточната част на Сидни.

Говорейки в предаването за закуска на Кайл и Джаки О, Фокс разказа, че се е приближил до актьора пред сградата. В записа, публикуван от KIIS FM, се чува как младият актьор моли да не бъде сниман.

Радиопродуцентът разказва на водещите Кайл Сандиландс и Джаки Хендерсън, че се е съгласил да спре, "защото шегата не се получи", но Елорди се изправил "право пред лицето му" и поискал да изтрие всички записи.

Радиопродуцентът заяви, че е отказал, тъй като се е почувствал "сплашен" и за да запази записа като доказателство за предполагаемата конфронтация. След това, разказва Фокс, актьорът "[се обърна]... притисна ме към стената и ръцете му са върху гърлото ми". Полицията потвърди пред BBC Newsbeat, че разследва предполагаемо нападение срещу 32-годишен мъж от страна на 26-годишната звезда от сериала "Еуфория".

По-възрастният мъж не е пострадал при пререканието, допълват полицаите.

Елорди се превърна в една от най-горещите млади холивудски звезди, след като се премести в САЩ малко преди да получи пробивната роля на Нейт в "Еуфория" на HBO.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
832 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.06 | 15:41

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини