Австралия обяви план за ремонт на имиграционното законодателство

  • 12 декември 2023 11:49

  • 869
  • 1
Австралия обяви план за ремонт на имиграционното законодателство
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Австралийското правителство обяви план за ремонт на имиграционното законодателство", предаде Би Би Си.

"Проектът предвижда намаляване на издаваните входни визи. "Само през първото полугодие на тази година в страната ни са влезли 510 000 хиляди души. Нашата цел е към 2025 г. да намалим тази бройка два пъти", каза вътрешният министър в Канбера Клеър О´Нийл, цитирана от британската медийна корпорация.

"В реформите е заложено и усложняване на теста по английски език за хората, желаещи да се установят трайно в Австралия", добави Би Би Си.

"Предлага се и затягането на режима за издаването на визи за пребиваване на чуждестранните студенти. Удължаването на срока на пребиваване ще се обвързва с академичните постижения", посочи още британската медия.

"Планът на правителството в Канбера предвижда и по-опростена процедура за издаване на входни визи за квалифицирани работници и служители", Би Би Си.

Австралия обяви, че ще третира гражданите на Тувалу като климатични бежанци

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
869 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.12 | 13:31

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини