Автомобил се вряза в тълпа от хора пред бар в Австралия

  • 06 ноември 2023 10:46

  • 1102
  • 1
Автомобил се вряза в тълпа от хора пред бар в Австралия
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Петима души, сред които и две деца, загинаха, а няколко други бяха ранени, след като кола се вряза в тълпа от хора, събрала се пред бирария в Австралия. Това предаде Ал-джазира.

Инцидентът е станал в град Дейлсфорд, на около 110 км северозападно от Мелбърн. Местните власти посочват, че лек автомобил се е качил на бордюра и е блъснал няколко души, събрали се пред бара.

Четирима души са загинали на място. Още един човек е загинал по-късно в болница от нараняванията си. Други петима пострадали са транспортирани в лечебно заведение.

Началникът на полицията в щата Виктория, комисар Шейн Патън, заяви, че колата се е сблъскала с голям брой хора. Той поясни, че водачът на превозното средство, причинил трагедията, ще бъде разпитан, щом бъде изписан от болницата, пише още news.bg.

Кола се вряза в китайското консулство в Сан Франциско, полицията застреля шофьора

По думите му пробите за алкохол на водача са отрицателни. Патън поясни, че се работи по различни версии за причините за инцидента.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1102 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.06 | 11:03

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини