Проф. Чуков разкри подробности за стрелеца от Крайстчърч

  • 18 март 2019 08:08

  • 2170
  • 3
Проф. Чуков разкри подробности за стрелеца от Крайстчърч
© БНТ

Австралиецът от Крайстчърч се е взел за европеец и заявява, че е искал да брани ЕС. В манифеста му обаче се заявява, че е най-голям привърженик на управлението в Китайската народна република. Това заяви международният анализатор и арабист проф. Владимир Чуков в сутрешния блок на БНТ.

"Брентън Тарант е крайно нарцистичен тип, но не е бил хомофоб. В манифеста му се споменава за педофилски мрежи по света, които са част от личните му мотиви за стрелбата. Явно някой негов близък е бил жертва на тези мрежи", разкри той. 

"Нито една държава, през която Тарант е минал последните години не направи пресконференция, само България", допълни арабистът. 

"В манифеста на стрелеца от Крайстчърч не се споменава пряко страната България, ние минаваме в текстовете чрез Турция. Той отрича Османската империя", каза още проф. Чуков. 

"Профилът на стрелеца от Нова Зеландия е на нацист, макар че той се определя като фашист", коментира арабистът. 

"Стрелецът от Крайстчърч е делил населението на два вида хора - на белите и на мюсюлманите", разкри международният анализатор. 

"Брентън Тарант е пожелал да лежи в затвора 27 години, защото и Нелсън МанделаНелсън Мандела Нелсън Ролихлахла Мандела е южноафрикански политик от народността кхоса, водач на Африканския е излежал такава присъда", завърши проф. Владимир Чуков. 

Радина Лазарова
2170 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
опорна то4ка

2019.03.18 | 08:17

1

В Русия има милиони психопати подобни на този, защото агитпроп-а на Кремъл не ги оставя руснаците да стъпят на земята - постоянно ги перат в главите със всевъзможни идеологии, като нито една от тях не кореспондира с човещина ги ги

асд

2019.03.18 | 13:00

3

абе джендър, иди на някой гей парад да се забавляваш. остави ги рашките да си живеят както им харесва. не ти бъркат в отходния ти отвор дето го ползваш за любов.

2019.03.18 | 10:04

2

taka shte da e cukov i ocakvai prodaljenie na deistviata na tarant zashtoto horata vav vevropa shte go posledvat i niama da dadat darjavite si na napastta ot arabski manafi.

Добави коментар

Водещи новини