Хаитянски гангстерски бос: Ще разглеждаме чуждите военни у нас като нашественици

  • 29 март 2024 10:28

  • 522
  • 3
Хаитянски гангстерски бос: Ще разглеждаме чуждите военни у нас като нашественици
© Getty images (архив)

"Всеки един чужд войник, който стъпи на нашата земя, ще бъде разглеждан от нас като нашественик", това каза най-влиятелният лидер на банда в Хаити Джими "Барбекюто" Шеризие пред Скайнюз.


"Аз лично подкрепям усилията на Карибската общност (международна организация, обединяваща над 20 страни от региона), за намиране на изход от създалата се криза", заяви хаитянският гангстерски бос.

В същото време той призова в страната, разположена в западната част на остров Еспаньола, да не бъдат въвеждани чужди военни. "Всеки един войник от друга държава ще бъде разглеждан от нас като нашественик", категоричен бе лидерът.

Барбекюто също изрази готовността си да вземе участие в преговори, ако бъде поканен.

Лидер на банда в Хаити заплаши политическите лидери, които биха взели участие в още несъздадения преходен съвет

Последвайте канала на

Валери Зайцев
522 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.29 | 13:18

3
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.29 | 12:26

2
ЯСНО, ПОНЕ САЩ ЩЕ ОТЪРВЕ ХАИТИ ОТ ГАНГСТЕРИ
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.03.29 | 10:47

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини