Задържаха Хулио Иглесиас на летището в Доминикана

  • 15 януари 2024 19:34

  • 4363
  • 2
Задържаха Хулио Иглесиас  на летището в Доминикана
© Getty images

Известният испански певец Хулио Иглесиас е бил задържан на летището в Доминиканската република заради съдържанието на куфарите си, но след това е бил освободен, съобщава БТА.

Според информацията инцидентът е станал на летището в Пунта Кана. В багажа на певеца, който е летял от Бахамите, е имало над 40 килограма продукти. При спирането в Доминиканската република митническите служители са открили у Иглесиас пресни продукти, вносът на които е забранен на територията ѝ. 

Доминиканските власти понастоящем са особено внимателни на границата заради откриването на определен вид насекоми. 

Испанският съд определи 43-годишен мъж за син на Хулио Иглесиас

Съобщава се още, че изпълнителят и лицата, пътуващи с него, са били задържани на летището за няколко часа. Властите на Доминиканската република са участвали в разрешаването на ситуацията. В крайна сметка певецът е бил освободен.

Осемдесетгодишният Хулио Иглесиас, който е издал няколко десетки албума, е един от  най-успешните испаноезични изпълнители. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4363 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.15 | 23:37

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа*гра_та, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Това е мега яко нещо и незабравимо изживяване -----> mub.me/alfazo
Благоизтезар

2024.01.15 | 21:14

1
ИСКАЛИ.ДА.МУ.ВЗЕМАТ Х....ЗА.КЪМШИК

Добави коментар

Водещи новини