Близо 2 милиона души гледаха новогодишната заря на плажа Копакабана в Рио де Жанейро

  • 01 януари 2024 12:13

  • 913
  • 2
Близо 2 милиона души гледаха новогодишната заря на плажа Копакабана в Рио де Жанейро
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

Близо 2 милиона души посрещнаха новата 2024 г. с фойерверки и музика в бразилския мегаполис Рио де Жанейро, когато часовникът удари полунощ, предадоха световните агенции.

Традиционните 12-минутни фойерверки започнаха в полунощ и бяха изстреляни от 10 платформи в морето край световноизвестния плаж Копакабана. Тържеството беше съпроводено и от музикални изпълнения на оркестър, самба и шоу с дронове, пише БТА.

Градът взе големи мерки за предотвратяване на евентуално насилие и престъпления по време на празненствата, като по улиците патрулираха около 3000 полицаи повече в сравнение с предходната година, а на няколко места бяха поставени повече камери за сигурност, които могат да разпознават регистрационните номера на автомобилите и лицата на хората, предаде ДПА.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
913 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.01 | 15:47

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.01 | 12:31

1
Българските геюве са най-тъпите геюве, стресират се от празници и имат чувствителни кучета.

Добави коментар

Водещи новини