Освободиха бащата на Луис Диас след 12 дни в плен

  • 09 ноември 2023 18:46

  • 1710
  • 2
Освободиха бащата на Луис Диас след 12 дни в плен
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

Бащата на футболиста на Ливърпул Луис Диас е бил освободен, след като бе отвлечен от т.нар. „Национална освободителна армия“ и в продължение на 12 дни бе държан в плен. Щастливата новина официално бе потвърдена от Колумбийската футболна федерация, предаде sportal.bg.

"Колумбийската футболна федерация благодари на националното правителство, военните сили и националната полиция, както и на всички институции и длъжностни лица, които направиха възможно освобождаването на Луис Мануел Диас, баща на нашия играч Луис Диас", гласи официалното съобщение.

Малко преди това местните медии съобщиха, че мисията по освобождаването на Мануел Диас е била успешна и той е бил взет с хеликоптер  от мястото, на което е бил държан в плен, след което е бил закаран в град Валедупар, където ще бъде прегледан от специалисти преди да се завърне при семейството си. В мисията са участвали представилите на ООН и Римокатолическата църква.

На 28 октомври бе отвлечена и майката на Луис Диас, но тя бе освободена часове по-късно. Похитителите, които се оказаха партизани, обещаха още в края на миналата седмица да освободят Мануел Диас, но това така и не се случваше, което разтревожи семейството.

Отвлякоха родителите на футболист на Ливърпул

Последвайте канала на

sportal.bg
1710 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.09 | 19:07

2
Хоpата вече могат да прeдотвpатят или излекуват диaбeтa само с едно лекаpство. Под.ход.ящо за вс.еки и дeй.ства бъ.pзо, пoмoгн.eте на сe.бе си или на бли.зкитe си това е лeкаpството----->> goo.su/diabexin

2023.11.09 | 18:56

1
goo.su/diabexin

Добави коментар

Водещи новини