Ръководителка на ОПГ, ограбила дори собствената си майка, загина при мистериозни обстоятелства

  • 21 септември 2023 17:08

  • 15953
  • 6
Ръководителка на ОПГ, ограбила дори собствената си майка, загина при мистериозни обстоятелства
© Фейсбук

Преди малко повече от месец излезе историята на една жена от Рио де Жанейро, която стана жертва на огромна измама за над 142 млн. долара. Става дума за Женевиеве Богичи, вдовица на известния колекционер на произведения на изкуството от румънски произход Жан Богичи. Той беше собственик на едни от най-ценните произведения на изкуството от ХХ век в цяла Бразилия. След смъртта му през 2015 г. цялото му наследство е предписано именно на неговата съпруга.

Грандиозната измама, за която става въпрос, е дело на не кой да е, а на собствената ѝ дъщеря – Сабине Богичи, която успява да я убеди да се обърне към услугите на „професионален“ гадател. Въпросният „ясновидец“ всъщност е приятелят на Сабине и той се свързва с 82-годишната вдовица и ѝ заявява, че дъщеря ѝ ще умре, освен ако не бъдат направени някои „спиритуални упражнения“, които ще струват доста скъпо. Мнимият оракул също така посъветвал жената да изхвърли от къщата някои от най-ценните предмети в дома си, за да „прочисти“ по този начин аурата си.

В началото Женевиеве започва да прави всичко, каквото ѝ нареди мъжът, но след известно време започва да изпитва подозрение относно методите му на прочистване и разкрива своите съмнения пред дъщеря си. Тогава Сабине заключва майка си в една от стаите и я заплашва с убийство, ако съобщи в полицията. В крайна сметка, след повече от 40 банкови трансфера и изнасянане на над 15 произведения на изкуството – картини и скулптури, полицията успява да се намеси и да арестува дъщерята, приятелят ѝ и още няколко души от организираната престъпна група, която двамата ръководят.

Модел умря при неясни обстоятелства, докато била на гости в апартамента на бизнесмен

На 14 септември Сабине Богичи е открита в изключително тежко състояние пред сграда в Рио де Жанейро. Оказва се, че 49-годишната жена е паднала от балкона на апартамента, в който живее. Въпреки усилията на лекарите, Богичи издъхва в болницата в резултат от тежките наранявания, които е получила при падането.

При обиск на жилището ѝ разследващите откриват бележка, оставена за нейна приятелка, която излежава присъда в затвора.

Разследването по случая продължава, като все още не е съвсем ясно дали се касае за самоубийсто или за убийство, отбелязва в-к La Vanguardia.

Последвайте канала на

Владимир Василев
15953 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.09.21 | 18:24

5
С циганята е така. От циганя бягаш надалеч.
Ганьо

2023.09.23 | 09:12

6
да го джвакаш на всички цигани, прасе

2023.09.21 | 18:07

4
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Надежда

2023.09.21 | 16:51

3
Е ние така даваме оръжие на Украйна. Идват едни шарлатани и изхвърляме всичко. Същите са със зелената сделка, ще си изхвърлим централите щото имали лоша карма.

2023.09.21 | 16:25

2
!!! Ало 17 сеп 2023 | 22:31 21 Ех, коя е тази Надежда Дойчева, беее?! Отговор Ало 17 сеп 2023 | 22:37 22 Аха, прочетох за ОПГ-то в което участват тези двете - Дойчева и Станчева. Харесвам (0) Не харесвам (0) !!!

2023.09.21 | 16:25

1
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе. .............................................................. !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!!

Добави коментар

Водещи новини