Земетресение с магнитуд 6,4 в района на границата между Аржентина и Чили

  • 19 януари 2021 07:22

  • 311
  • 1
Земетресение с магнитуд 6,4 в района на границата между Аржентина и Чили
© Pixabay

Земетресение с магнитуд 6,4 стана в района на границата между Аржентина и Чили, предаде Асошиейтед прес, като се позова на Геоложкия институт на САЩ.

Силният трус е бил регистриран на дълбочина от 14 километра. Той разтърсил северозападна Аржентина, близо до централната част на Чили.

Земетресението било усетено и от двете страни на границата. Четвъртък час по-късно последвал вторичен трус с магнитуд 5.

Аржентински медии съобщиха за понесли щети сгради в град Посито, на 27 километра североизточно от епицентъра на труса, поне един прекъснат път и спиране на електроснабдяването по места.

Няма данни за щети в Чили. Трусът обаче е бил усетен в столицата Сантяго, на около 300 километра от епицентъра му.

Последвайте канала на

Novini.bg
311 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
анонимен

2021.01.19 | 19:38

1
Земетресенията стават все по-чести и по-силни. Наближава Библейската Голяма Скръб, идва на антихриста, ще започнат и вулканите на избухват във верижна реакция. Ето обсъждат вече сертификат за ваксинация при пътуване, а скоро и ще задължат да се сложи чип на ръката. Който си сложи чип/татуировка или друго на дясната ръка или челото (това е белега на антихриста) ще пие от чашата на БОЖИЯ гняв и НЯМА да има прошка - остава само Ад и после Огненото Езеро за вечността. Покайте се, само БОЖИЯТ СИН може да ви защити през годините на изпитанието. За повече информация посетете сайта на това служение: amightywind.com / allmightywind.com

Добави коментар

Водещи новини