Аржентинските власти разследват личния лекар на Марадона

Аржентинските власти ще разследват смъртта на футболната легенда Диего Марадона и разпоредиха да се претърсят имоти на личния му лекар, съобщиха от местната прокуратура.

Марадона почина на 60-годишна възраст от сърдечна недостатъчност в сряда. Заповедта за издирване е поискана от прокурорите в заможното предградие на Буенос Айрес Сан Исидро и подписана от местен съдия, се казва в изявление на прокуратурата.

"Вчера (събота) разследването, а събирането на доказателства продължи с вземане на показания от хора, включително преки роднини на починалия. По силата на събраните доказателства беше счетено за необходимо да се поискат обиски в дома и кабинета на доктор Леополдо Луке", се казва още в изявлението.

Погребват Марадона при родителите му

Прокуратурата не предостави информация за причините, които са подтикнали разследването.

Адвокатът на Марадона - Матиас Мория, заяви в четвъртък, че ще поиска пълно разследване на обстоятелствата около смъртта на футболната легенда, критикувайки, според него, бавния отговор на спешната служба.

"На линейката й отне повече от половин час, за да пристигне, което беше криминален идиотизъм", каза Матиас в публикация в Туитър.

Коментари

 1. 2020.11.30 | 08:15
  Сманячени ритни топковци,пиите помйската бира да се успокоите на празни стадиони,а това че медици взимат 600 лв заплата ? Чакай да ти помогне на вмирисаното тяло от лежане в къщи!
 2. 2020.11.30 | 08:06
  Абе този наркоман да не е станал бог.То по принцип всички известни са наркомани.но спрете с този идиотизъм.Той си е изпял песента .Какво търсите още???Пари ли .наследство .то е пропиляно по наркотиците.Има личности за които трябва да се говори и да се гордеем с тях например проф.Чирков а за него нищо .Едно съобщение и толкоз а че те спасяват тези побъркани наркомани те не са известни.но ще говорим за някои че някога ритал топка и вкарал гол.Голяма работа.Спрете вече
 3. 2020.11.30 | 04:44
  Космата е майка ти.И кривогледа.Единствения,който я е погледнал е бил местния идиот.Който,естествено бил пиян.И след около девет месеца си се родил ти.Кръстили те Серхио.Не на някой футболист,а на дядо ти Посерко.
 4. 2020.11.30 | 01:46
  Един топсерсем, побъркал се от наркотици го обявиха за бог, а Чирков спасяваше човешки животи и за него нямаше толкова шум!
 5. 2020.11.29 | 21:39
  Айде спрете се ,бе!!!Дотегнахте с излишна информация !Какво толкова е направил ,а?Ритал топка...,да не е някакъв учен,гений!О,да тези хора журналистите даже няма и да им обърнат внимание!Айде !
  1. 2020.11.30 | 00:51
   Че така мразиш спортистите? Майка ти и жена ти обожават спортисти!
  2. 2020.11.30 | 00:28
   Сигурно си някой космат гей, който мрази футбола. Иначе аз бих го ритнал на майка ти, тя предполагам е учена и заслужава да и обърна внимание.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Латинска Америка

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет