Светът си спомня за Даяна

  • 31 август 2024 18:54

  • 1817
  • 6
Светът си спомня за Даяна
© Gettyimages

Хиляди фенове на принцеса Даяна се събират в двореца Кенсингтън, за да отдадат почит на любимата „принцеса на народа“ 27 години след трагичната ѝ смърт в Париж.

Доброжелатели поставиха цветя, знамена и снимки на покойната Даяна Спенсър на златните порти на юг от кралския дом в Западен Лондон.

Очаква се сцената да отразява морето от цветя, изникнали след смъртта на Даяна на 31 август 1997 г. 

Нови версии за смъртта на принцеса Даяна

Трогателната почит отбелязва 27-ата годишнина от смъртта на Даяна в Париж - където тя загина в автомобилна катастрофа заедно с Доди Ал Файед и шофьора Анри Пол.

Въпреки усилията да бъде спасена, Даяна е обявена за мъртва в 4:00 сутринта френско време на 30 август 1997 г., след като получава инсулт в болница La Pitié Salpêtriére, Париж. 

Тъжната годишнина идва в седмицата, в която синовете на Даяна Уилям и Хари отново показаха на света колко далеч са един от друг - като не размениха нито една дума на погребението на чичо си .

Днес снимки на Даяна украсяват портите на двореца Кенсингтън, като един плакат гласи: „Никой не е разпространил повече любов в един живот от принцеса Даяна“.

Друг гласи: „Нейното дело продължава чрез нейните любящи синове принц Уилям и принц Хари.“

Само преди два дни братята присъстваха на възпоменателна служба за своя чичо лорд Фелоуз.

Но източник на изданието твърди, че не са разменили нито една дума, въпреки че са „само на пет ярда един от друг“.

Твърди се, че Уилям и Хари са били седнали „на втори или трети ред отпред“ и са били разположени на „противоположните страни на пътеката“ с членове на семейството на „останалите места между тях“, съобщава вестникът.

Хари и Уилям са били много дискретни на службата и „ако не знаете, че са там, може да не ги познаете“, допълнил източникът, цитиран от Телеграф.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1817 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Bonth12

2024.08.31 | 20:42

5
Добро утро, Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция "МЕРЛИН ФИНАНС" в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. По този начин, за вашата кола, вашата къща, вашия брак, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всички ваши финансови нужди по каквато и да е причина... Ние сме тук, за да ви помогнем чрез надежден, бърз и много достъпен . Обикновено начисляваме лихвен процент от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail.com Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на Ваше разположение
Ха, ха, ха

2024.08.31 | 21:42

6
Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево е също рогоносец- жена му Розинка Костова се ибе с приятеля му Петър Ганев. Имат дете умствено изостанало-ИЗРОДИ!
Queen

2024.08.31 | 19:41

3
Дъртата кралица я уби, защото децата не са от Чарлс. Пуснете им ДНК тест.

2024.08.31 | 20:04

4
На 1000% е така. Дори дъртия Чарлз го знае това! ХАХАХАХАХА
ха,ха,ха

2024.08.31 | 19:18

1
КАТИЛА, ЛИЧНО ЩЕ СЕ ИЗПИКАЯ НА МЪРВИЯ ТИ ТРУП !!!
само да напомня

2024.08.31 | 19:36

2
КАТИЛА е 103 килограмова лоена сфиня излязла от анала на психично болната му майка Ирена Димитрова.

Добави коментар

Водещи новини