Зверство: Разследват групово изнасилване на жена в Париж

  • 23 юли 2024 14:20

  • 2171
  • 4
Зверство: Разследват групово изнасилване на жена в Париж
© pixabay

Френската полиция провежда разследване, след като австралийка заяви, че е била изнасилена от петима мъже в центъра на Париж.

В събота сутринта (20 юли) 25-годишната жена се е укрила в магазин за дюнери във френския квартал Пигал с частично разкъсана рокля. Според френския вестник Le Parisien собствениците на ресторанта се обадили за помощ, когато видели състоянието на жената.

След предполагаемото нападение за нея са се погрижили пожарникари, а по-късно е била откарана в болница „Бишат“, за да бъде прегледана от медицински специалисти.

Все още не са извършени арести, но прокурорите потвърдиха, че служителите на реда разглеждат случая като групово изнасилване.

Това се случва само няколко дни преди откриването на Олимпийските игри през 2024 г. във френската столица.

Парижката прокуратура заяви, че полицията разследва твърденията и че се преглеждат записи от камери за видеонаблюдение.

„Разследването по обвинението в групово изнасилване, което вероятно е извършено през нощта на 19 срещу 20 юли, е възложено на втори съдебен полицейски район“, се казва в съобщението, предава БТВ.

В момента в Париж има огромно полицейско присъствие на терен, за да се осигури безопасността на хората в града по време на Олимпийските игри, които започват в петък (26 юли).

От миналата седмица в Париж патрулират голям брой полицаи, като около река Сена има въоръжена охрана.

Осъдиха 40-годишен за изнасилване и блудство с 11-годишната дъщеря на свой приятел

Градът е разделен на зони и всеки, който желае да влезе в някоя от тях, включително Айфеловата кула, трябва да кандидатства за специален пропуск за Игрите на платформа, управлявана от полицията.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2171 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
в райската

2024.07.23 | 16:39

4
в райската градина на борел стават такива работи
пак

2024.07.23 | 16:38

3
пак от евроатлантическите ценности

2024.07.23 | 16:30

2
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

2024.07.23 | 14:55

1
Бежанци или украинци?

Добави коментар

Водещи новини