Таяни: Италия ще си сътрудничи добре, както с Тръмп, така и с Харис

  • 22 юли 2024 14:53

  • 215
  • 1
Таяни: Италия ще си сътрудничи добре, както с Тръмп, така и с Харис
©

Италия ще си сътрудничи добре със следващия президент на САЩ, който и да е той, заяви италианският вицепремиер и външен министър Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент, след като Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в обяви вчера, че се оттегля от тазгодишните избори за държавен глава, съобщи италианската новинарска агенция АНСА.

„Трябва да гледаме с пълно спокойствие на Съединените щати – страна, която е голям наш приятел. Ще си сътрудничим добре със следващия президент - както с Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, така и с Камала Харис“, заяви Таяни.

„Сега ние работим добре с администрацията на Байдън и работехме добре с тази на Тръмп“, заяви външният министър пред националната телевизия РАИ, коментирайки обявеното от Байдън оттегляне от надпреварата.

Байдън подкрепи вицепрезидента си Камала Харис като номинация на Демократическата партия, отбелязва БТА.

Байдън подкрепи вицепрезидента Камала Харис да бъде номинирана за кандидат-президент от Демократическата партия

Последвайте канала на

Константин Тодоров
215 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.22 | 15:12

1
КАМАЛА ОЩЕ НЕ Е ДОРИ НОМИНИРАНА ЗА КАНДИДАТ. ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ДНЕС СА ТЪПИ И НЕАДЕКВАТНИ

Добави коментар

Водещи новини