Арестуваха мъж, ранил с нож трима души в Прага

  • 19 юни 2024 22:17

  • 756
  • 2
Арестуваха мъж, ранил с нож трима души в Прага
© Gettyimages

Чешката полиция съобщи, че е арестувала мъж, ранил с нож във врата мотоциклетист в столицата Прага, съобщи БТА. Ранени са били още двама души.

Нападението е извършено на бензиностанция в Седми район на Прага около 15 ч. (16 ч. българско време).

Мотивите на 52-годишния заподозрян за нападението все още не са известни, но според полицията не става въпрос за терористичен акт.

Нападение с нож в начално училище в Китай, има жертви

Заподозреният – местен жител, който бил пиян, е влязъл в конфликт с общо шестима души, съобщи полицията.

Спасителната служба в Чехия каза, че мотоциклетистът е откаран в болница за лечение, но добави, че нараняването във врата му не е сериозно. Другите двама пострадали са леко ранени и не се нуждаят от болнично лечение.  

Последвайте канала на

Мая Йорданова
756 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Николай Геят, Тутракан

2024.06.20 | 00:47

2
Николай Петков Ралчев се казвам (Геят на Гейовете)и живея в град Тутракан 7600на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм потомствен ненормален ГЕЙ на 49 години и си търся млад гей, който да ме аргасва и осеменява яко и да се ожени за мен, защото аз съм жената в гей-връзките и защото аз съм импотентен дълъг маркуч. Много си падам по турци.

2024.06.19 | 23:05

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини