Бъкингамският дворец официално: Чарлз III взе важно решение!

  • 31 май 2024 14:08

  • 31871
  • 2
Бъкингамският дворец официално: Чарлз III взе важно решение!
© gettyimages

Крал Чарлз III взе важно решение! Той ще участва в официалните тържества по случай рождения си ден след малко повече от две седмици, макар и да продължава да се лекува от рак. Това съобщи Бъкингамският дворец, цитиран от Асошиейтед прес.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 233

Новината бе разпространена на фона на съобщенията, че съпругата на Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, Кейт, ще пропусне публичната репетиция за събитието, тъй като и тя се лекува от рак. Все още не е ясно дали принцесата на Уелс ще присъства на основната церемония на 15 юни, предаде британската агенция Прес асошиейшън.

Кейт разкри малко подробности за заболяването или лечението си, откакто обяви диагнозата си рак на 22 март.

Чарлз започна да се връща към обществените си задължения преди премиерът Риши СунакРиши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 г. в Саутхемпшир, да свика извънредни избори миналата седмица, принудило краля да отложи някои свои ангажименти, които биха могли да отклонят вниманието от кампанията.

Ето какво е състоянието на Кейт Мидълтън

Това повдигна въпроси дали ще присъства на празнуването на рождения ден, 460-годишна традиция, при която войници в пълна униформа дефилират покрай краля с церемониалното си знаме.

Крал Чарлз III вероятно ще пътува за събитието с карета заедно с кралица Камила и се очаква да наблюдава церемонията седнал на подиума, а не на кон, както беше миналата година.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
31871 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Д.ИВАНОВА

2024.06.03 | 17:43

2
Защо ни занимавате с тази особа ?!
Orin

2024.05.31 | 23:59

1
Взе важно решение,че отива да ака.!

Добави коментар

Водещи новини