Тежки, но обнадеждаващи новини за поразените от рак Кейт и Чарлз III

  • 03 април 2024 16:40

  • 3480
  • 5
Тежки, но обнадеждаващи новини за поразените от рак Кейт и Чарлз III
© gettyimages

Последните месеци, а и идните, със сигурност са труден момент за британското кралско семейство. Всичко започна когато крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен публично разкри здравословната си битка в началото на февруари.

Наскоро неговата „любима снаха“ Кейт, принцесата на Уелс, сподели собствената си диагноза в безпрецедентно видео.

Поради факта, че и двамата видни и обичани служители на „фирмата“ в момента са на лечение, членовете на кралското семейство бяха принудени да претърпят сериозни кадрови промени.

Зад затворени врати нещата са малко объркващи“, каза Грант Харолд, който е бил иконом на Чарлз цели седем години.

„Очевидно кралят се опитва да се оправи бързо, това ще бъде фокусът му в следващите месеци“, сподели Харолд, цитиран от New York Post.

„Мисля, че би било много разочароващо за Чарлз, че не може да работи толкова усърдно, мога да го повярвам – знам какъв е, той е работохолик. Сигурен съм, че ще бъде неприятно“, допълни бившият кралски иконом.

„Тъй като кралят и принцесата на Уелс са извън строя монархията вече работи с 50% капацитет“, допълни Харолд.

Ето какъв таен сигнал изпрати Кейт Мидълтън във видеото за рака

„Въпреки че имате всички останали кралски особи, не е същото. Мога да си представя, че зад затворени врати това е нещо като кошмар за самата „фирма“. Лицето на монархията в момента не е това, което трябва да бъде“, заключи той.

„Докато кралското семейство е изправено пред безпрецедентно предизвикателство, общите здравословни проблеми на Чарлз и Кейт допълнително заздравиха връзката им зад затворени врати“, допълни Харолд. 

След пускането на видеото на Кейт, в което тя сподели, че е диагностицирана с рак, Чарлз публично изрази гордостта си от принцесата на Уелс за нейната смелост да говори за своето здравословно състояние.

Говорител на Бъкингамския дворец каза, че кралят е „толкова горд с Катрин за нейната смелост да говори така, както го направи“ и е „поддържал близък контакт с любимата си снаха през последните седмици“, след като прекараха време заедно в болница през януари .

Известно е, че Чарлз невероятно обича Кейт и е решен да подкрепя лично двойката, която в момента е на великденските празници с трите си малки деца, Джордж, Шарлот и Луис.

„Честно казано сега кралят се обажда всеки ден на Кейт и съпруга й Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, за да провери и да се увери, че снаха му е добре“, каза приятел на семейството пред Vanity Fair.

Нещо повече - крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен „подкрепи на 100 процента“ безпрецедентното видео обръщение на Кейт към нацията, в което тя говори за битката си с рака.

„Тя винаги е имала близки отношения с Чарлз, но това ги сближи много повече“, каза приятел на семейството пред изданието.

„Чарлз обожава Кейт и изпитва голямо уважение към нея и към смелостта, която показа през всичко това. Той я подкрепи напълно, докато записваше съобщението. 

Той беше насърчен от многото съобщения за подкрепа, които получи, и знаеше, че Кейт ще получи същата подкрепа от обществеността“, допълва приятелят на Кейт и Уилям, пише jenata.blitz.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3480 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
МРЪСНИ

2024.04.04 | 05:58

5
ЧИФУТСКИ СЕМКИ!
СМЪРТ НА ЧИФУТИТЕ!

2024.04.04 | 05:58

4
НА САПУН!

2024.04.03 | 17:54

3
кво ни ибат приключенията на рептилите и дрискането на путирастите не разбирам, едните отгоре, другите отдоле, само дрисък.
Емѝ...Ибана съм-МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛА

2024.04.03 | 17:46

2
ША ВА ИЗБИЯ ЕЙ...ЛЕЖАЛ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР....И СЪМ ДУХАЛ НА НАЙ ГАДНИТЕ ЦИГАНИ 76 НАБОР.....МЯУУУУУ...ПРЪЦ...............

2024.04.03 | 17:40

1
Слава на братска Русия!

Добави коментар

Водещи новини