Една от последните снимки на кралица Елизабет II също се оказа, че е била манипулирана

  • 19 март 2024 15:35

  • 2696
  • 2
Една от последните снимки на кралица Елизабет II също се оказа, че е била манипулирана
© Getty Images (архив)

След недоразумението с подправената снимка на Кейт Мидълтън по повод Деня на майката, разпространена от двореца „Кенсингтън“, се разбра, че това не е първото манипулирано изображение от британския кралски двор.

Световната фотографска агенция Getty Images разобличи една от последните снимки на кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и, която също е била подправена със специализиран софтуер.

Въпросният кадър представлява семеен фотос на кралицата, обградена от внуците и правнуците си. Снимката е публикувана от „Кенсингтън“ и е от април м.г., когато монархинята е на 97 години.

"Експериментирах с редакцията": Кейт Мидълтън се извини за гаф със семейна снимка

Getty Images прегледа конкретно тази снимка, когато един от нашите редактори констатира, че тя също е била обект на някои промени, заяви за британския в-к „Телеграф“ говорител на агенцията.

От редакцията на вестника разкриха „няколко несъответствия, включително вертикална линия, където тартанът на полата на покойната кралица не съвпада, както и повторение на косата на Миа Тиндал.

От двореца „Кенсингтън“ отказаха коментар.

Снимката, която е била манипулирана, докато кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и беше още жива (KensingtonRoyal/Twitter )

Последвайте канала на

Владимир Василев
2696 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.19 | 20:58

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

2024.03.19 | 17:15

1
Чарлс жив ли е?

Добави коментар

Водещи новини