Макрон към Денков: Оценявам куража, който българските власти показват от началото на войната в Украйна

  • 21 февруари 2024 14:49

  • 1496
  • 32
Макрон към Денков: Оценявам куража, който българските власти показват от началото на войната в Украйна
© Министерски съвет

Президентът на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на поздрави българските власти за смелостта, който показват от началото на войната в Украйна и факта, че страната промени изцяло отношенията си с Русия.

"Оценявам смелостта, която показаха българските власти още от началото на войната в Украйна и това, че промениха парадигмата на отношенията си с Русия", заяви Макрон.

Френският президент посрещна в Елисейския дворец българският премиер Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, който е на еднодневно посещение в Париж. 

Денков пристигна в Париж, предстои му среща с Еманюел Макрон

Френският президент посрещна в Елисейския дворец в Париж българският премиер Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Освен общата солидарност към Украйна и усилията за подобряването на европейската среда на сигурност, Макрон открои като допирни точки между България и Франция сътрудничеството в областта на ядрената енергетика и икономиката.

"Ядрената енергия е гаранция за енергийната ни сигурност и декарбонизацията", подчерта той.

Макрон поздрави българските власти и за усилията за присъединяване към еврозоната и Шенген.

От своя страна българският министър-председател Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С изтъкна, че девизът на страната ни "Съединението прави силата" днес изглежда по-важен от всякога. Той увери, че българското правителство и парламентарно мнозинство ще продължат да подкрепят Украйна и нейния народ, както чрез националните усилия, така и чрез международните форми на сътрудничество.

"Затова България вече е изпълнила целта си за 2% от БВП като разходи за отбрана и продължава да го прави, укрепвайки способностите си и включвайки се в укрепването на Югоизточния фланг на НАТО", каза Деков.

Той напомни, че страната ни се подготвя за присъединяване към еврозоната от 1 януари 2025 и работи по преодоляването на ветото на Австрия за сухопътен Шенген. Приоритет остава и присъединяването на България към ОИСР.

"Дълбоки благодарности към Франция за подкрепата в нашите усилия в тези области. Изминавайки тези стъпки, България ще стане още по-силен партньор, който активно изпълнява задълженията си", посочи Денков.

 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1496 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар
наблюдател

2024.02.22 | 12:18

32
ааааа, сменили сте снимката, сега пък гледа като че би се е оттървал от 4 дневен запек
♦️Cтeфaнa Здpaвkoвa♦️

2024.02.22 | 02:49

31
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☣️☢️⚠️✡️❌Циган-Бoko-Гoмнoтooo, Циган-Kиpy-Лaйнoтooo, Циган-Acaн-Aнaлaaa, Циган-Pиcтю-Mpaвoядaaa, Циган-Kocтя Koпeйkииин, Bлax-Дoмyз-Kpacимиp-Дoнчeв-Kapakaчaнoв, Гнycнoтo Bлeчyгo-HИKOЛAЙ-ДЕHKOB-ГЪ3OЛИ3AЧ и ДYXAЧ нa Цигaн-Боко-Бългaроубиецa, Kpъcтниkът нa БГ-Maфиятa-Pyмeн-Пeтkoв, НAAA-BЪЖEEE-TO❌❗❗❗✡️☣️☢️☠️♦️⚡: tiny.cc/56t1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️☠️♦️☢️⚠️✡️Случайни там горе няма, aбcолютнo вcичkи пoлитици ca нacлeдници нa шyмkapитe-тepopиcти и ca oт ДC-БKП-Милициoнepo-AБпФK-Kyчилoтo❗❗❗✡️⚠️☠️♦️⚡: tiny.cc/wewyuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️☮️❤️✅Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[I-F]✅❤️☮️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/XKGWF1 ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️☮️❤️✅Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[II-F]✅❤️☮️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/XKGWF2 ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️☮️❤️✅Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[I-D]✅❤️☮️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/XKGWK1 ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️☮️❤️✅Xaй-KЮ - Oйcя ты oйcя✅❤️☮️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/OTOKZL ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️✠❤️❤️❤️☮️✅KЮ oт Tyмбa ДъГe☮️❤️❤️❤️=ЛЪВ✅☀️❤️❤️❤️: tiny.cc/cwk1vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌ГНYCEН-МAНГAЛ-CВOДНИK=✡️DОMUZ✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/o230vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ➤▶️♦️☢️☮️⚠️Mлaдa зapaлийka paзkaзвa зa Cтapa Зaгopa нa OXPAHИTEЛИTE-MYTPИ и зa извpaщeниятa тaм⚠️❗❗❗♦️: 350.my/Xom9zaBh ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌Пoлицaитe и cвoдницитe ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa мoнeтa❌❗❗❗⚠️✡️☣️☠️⚡♦️✡️: 350.my/mueKjuOh ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️⚠️Ha yлицa Kepaмиk, в kвapтaл Mлaдocт, в блok 111-вxoд Г, в гpaд ПOПOBO, eтo тyk: 350.my/jOrtGAi6 и тyk: 350.my/VXkYsjTE ГНУCНИ, ДOЛHИ, ГAДHИ, ЦИГAНИ П•Р•Е•Б•И•B•A•T, ИЗHAСИЛBАT мнoгokpaтнo, и се ГABPЯT с млада жена, a KOПEЛETATA от мaфиотизираната МИЛИЦИЯ прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват ДА ПОТУЛЯТ СЛУЧАЯ, цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗☮️☢️☠️♦️: 350.my/LV7HvmUw ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️

2024.02.21 | 19:27

30
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
пантелей пътник

2024.02.21 | 17:59

29
Докога ще плащаме на тоя да обикаля по света ?
краварите

2024.02.21 | 17:47

28
парво което е няма война авторто наркомана зеленски сам стреля п освоите

2024.02.21 | 17:37

27
Калпазан.
ха ха

2024.02.21 | 17:30

23
ники , шо гледаш като отровен, да не обърка нещо в епруветките

2024.02.21 | 17:36

26
Направо цялата Менделеева таблица е объркал.

2024.02.21 | 17:33

24
По-далече от фашистка Русия

2024.02.21 | 17:35

25
Хващай пътя за Америка и се надявай да те приемат

2024.02.21 | 16:59

22
България умира тоя само за Украйна мисли и говори!

2024.02.21 | 16:52

21
Струва ми се,че Ники повече няма да иска да пътува,ще се пенсионира.

Добави коментар

Водещи новини