Испански земеделци дружно преместиха патрулка, за да я разкарат от пътя на тракторите

  • 08 февруари 2024 16:54

  • 3433
  • 3
Испански земеделци дружно преместиха патрулка, за да я разкарат от пътя на тракторите
© Кадър: Youtube

Протестиращи земеделци от Испания слязоха от тракторите си на една от магистралите в страната, за да преместят с дружни усилия патрул на „Пътна полиция“, препречил пътя им към град Памплона.

Без да се двоумят, около полицейската кола бързо настава суматоха и около петнайсетина души започват да бутат и тласкат возилото встрани, в опит да го преместят от пътя на тракторите.

И в Испания изкараха тракторите

В крайна сметка те постигат целта си и преместват патрулката, след което се връщат по тракторите си и подкарват тежката земеделска техника към столицата на автономната северна област Навара, където се присъединиха към протестите на други фермери, също дошли с тракторите си.

Подобно на колегите си във Франция, Белгия, Италия и Португалия испанските фермери се оплакват от все по-голямата бюрокрация, ниските производствени цени и по-високите разходи. Според тях все по-големите изисквания, наложени на фермерите от ЕС заради опазването на околната среда, ги прави по-слабо конкурентоспособни спрямо колегите им в други райони на света като Латинска Америка и европейските страни извън блока,

Последвайте канала на

Владимир Василев
3433 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Така трябва

2024.02.09 | 01:26

3
Наще ги е страх!!!ЕС Е ЕДНА НЕОФАШИСТКА ДЕМОНКРАЦИЯ!!!

2024.02.08 | 18:27

2
da no ispanskite fermeri a balgarite kato vidat patrulka vse osirat vav gashtite i se pokrivat

2024.02.08 | 17:44

1
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини