Задържаха въоръжен мъж на летището в Осло – пристигнал в страната, за да се ожени за принцеса Ингрид

  • 17 януари 2024 16:12

  • 1040
  • 1
Задържаха въоръжен мъж на летището в Осло – пристигнал в страната, за да се ожени за принцеса Ингрид
© Getty Images (архив)

Американски гражданин е бил задържан миналата сряда на летището в Осло, когато в багажа му били открити оръжия. По време на разпита си мъжът обяснил, че пристигнал в Норвегия, за да се ожени за принцеса Ингрид Александра (на снимката).

След щателно претърсване у задържания бил намерен и тефтер, в който били записани имена от норвежкия кралски двор. По информация на местния канал TV2 сред оръжията властите иззели пушка „Ремингтън“.

Задържаният се разкаял пред разследващите заради опита си да влезе в страната с оръжия, за които нямал разрешение, но уточнил, че „възнамерявал да си изкара такова на по-късен етап“. Назначеният адвокат на мъжа коментира, че клиентът му искал да се нанесе в Норвегия и взел оръжията със себе си, за да се „чувства по-подсигурен“.

Принцесата на Норвегия се изнесе от кралския дворец, ще живее самостоятелно

Американският гражданин заявил, че искал да работи в земеделския сектор в страната, тъй като разполагал с нужния опит от САЩ.

Прокуратурата ще настоява мъжът да бъде върнат обратно в родината си.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1040 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.17 | 19:16

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини