Убиецът Пламен е преследвал Айсел над една година, опитал да я удуши

  • 17 януари 2024 14:57

  • 3036
  • 5
Убиецът Пламен е преследвал Айсел над една година, опитал да я удуши
© Билд

Убитата българка в супермаркет в Германия е била отговорен служител, отличен приятел и винаги положително настроена. По този начин я описват колегите и приятелите на 38-годишната Айсел, предаде „Билд“.

Жената е застреляна от бившия си приятел в понеделник вечерта, докато е била на работа в хипермаркет от хранителна верига.

Българка е убита в Германия в оживен супермаркет

В продължение на месеци касиерката отчаяно се опитвала да се защити от бившия си приятел – 48-годишния Пламен, който отчаяно я е преследвал.

В понеделник около 19:15 часа вечерта мъжът влязъл в супермаркета в Мьорфелден-Валдорф, провинция Хесен, и необезпокояван отишъл в складовата част на магазина, където открил Айсел. Между тях избухнал скандал и Пламен извадил оръжие и я застрелял. След убийството българинът насочил оръжието към себе си и се самоубил.

Вестник "Билд" разговаря с брата на Айсел - Алтанай (47), който се връща на мястото на инцидента, за да почете сестра си. Той споделя, че тя е била изключително дисциплинирана, трудолюбива и уважавана от колеги и приятели.

“Беше толкова забавен, весел и приятелски настроен човек", разказва Алтанай, цитиран от „Билд“.

Убиецът Пламен е преследвал Айсел над една година. Тя многократно е подавала жалби в полицията, като е успяла да се сдобие с ограничителна заповед след инцидент, при който мъжът нахлул в апартамента ѝ и се опитал да я удуши. На 15-и февруари е трябвало да се проведе първото дело по този инцидент.

Айсел живее в Германия от 2011 г., като в последната една година е работила в хипермаркета. За да получи по-бързо гражданство и възможност да остане за постоянно в страната, убитата жена полагала неимоверни усилия да научи езика, като по цели нощи учела езика и историята на страната.

Според източници на „Билд“ Пламен и Айсел имали връзка в продължение на 5 месеца, но след почивка в България миналото лято са се разделили окончателно, предаде БТВ.

Жената е застреляна пред очите на колегите си и пред клиенти на магазина.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3036 5

Коментари 5

Добави коментар

2024.01.17 | 17:18

3
Аксел не е българка.Спрете на турци и цигани да казвате българи.Иначе това е трагедия
Ради

2024.01.17 | 22:36

5
Може да е българка мюсюлманка с турско име

2024.01.17 | 19:20

4
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
нина

2024.01.17 | 16:47

2
снимка на Пламен няма ли?

2024.01.17 | 15:52

1
АТИЛКАТА БЛАЖЕВ, СЕ ХВАЛИ НА ЛЮЛЯКА ЧЕ, ПАДНАЛ С КОЛЕЛО В АНГЛИЯ и СЕ СЪБУДИЛ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР ..ДА ДУХА НА ЗАТВОРНИЦИТЕ и ОХРАНАТА....НЕ ПОМНЕЛ НИЩО....ДАЛИ Е ТАКА ...

Добави коментар

Водещи новини