При -50 градуса: Мъж оцеля, скрит в колесника на самолет от Алжир до Франция

  • 29 декември 2023 08:57

  • 2444
  • 3
При -50 градуса: Мъж оцеля, скрит в колесника на самолет от Алжир до Франция
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Мъж е открит жив, но с тежка хипотермия, след като е пътувал скрит в отделението за колесника на търговски самолет, който е летял от Алжир в Париж.

Мъжът, за когото се смята, че е на 20 години, е бил открит по време на техническа проверка, след като полетът на Air Algerie от Оран, Алжир, се е приземил на парижкото летище "Орли", съобщават от прокуратурата, цитирани от местните медии и АФП.

Той не е имал документи за самоличност и е бил откаран в болница в тежко състояние, казаха те.

По-рано източник от летището съобщи, че мъжът "е жив, но е в животозастрашаващо състояние поради тежка хипотермия", предаде bTV.

Падна самолет на гръцките ВВС. Пилотът загина

Търговските самолети се движат на височина от 9000 до 12 000 км, където температурите обикновено падат до около -50 градуса по Целзий, а липсата на кислород прави малко вероятно оцеляването на всеки, който пътува в отделението за колесника, което не се отоплява и не е под налягане.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2444 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.29 | 15:50

3
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
ЛЮЛЯКА - МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО, ДУХАМ на Емѝ...

2023.12.29 | 09:34

2
АЗ ВИНАГИ ТАКА ПЪТУВАМ, НЕ ИСКАМ ШЕНГЕН.
Ицо Простака

2023.12.29 | 09:11

1
.......може да е свързан с политическата дейност на талантливия изпълнител....... Ами на много хора им се повръща от просташките му песньовки но това няма нищо общо с дУпетатстването му. И на това поприще е същия простак. Двамата с Тошко Африканската маймуна чупят простакомера всеки път като зинат да се исказват.

Добави коментар

Водещи новини