Шести член на екипажа на кораба Верила е задържан в Ирландия

  • 23 декември 2023 16:08

  • 3469
  • 4
Шести член на екипажа на кораба Верила е задържан  в Ирландия
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

Шести човек от екипажа на кораба "Верила" е арестуван от полицията в Ирландия при разследването за трафик на кокаин за милиони евро на борда на плавателния съд.

Това потвърдиха от "Параходство Български морски флот" в съобщение до медиите днес.

Специализираната полицейска акция на ирландските власти продължава.

Ръководството на Параходство БМФ отново обяви, че е в готовност да окаже пълно съдействие на органите за разкриване на обективната истина и се надява срещу виновните лица да бъде приложена цялата строгост на закона.

От Параходство БМФ потвърдиха, че петима членове от екипажа на "Верила" са арестувани

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3469 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.12.23 | 19:11

4
собственика що е свободен

2023.12.23 | 18:33

3
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
доган мангала

2023.12.23 | 17:28

2
да арестуват наркотрафиканта домусчиев
мариа борисоф габриел

2023.12.23 | 16:49

1
К..У..Р..В..И.. Т..Е ..и..з..с..р..а..л..и МилиционериЬ особенноЬ ПазарджишкитеЬ даЬ свикватЬ с Черното Сукно и вареното Жито че не остана !!! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:) КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ на саЬ ХОРАЬ и няматЬ ПраваЬ , само Задължения-да напълнят МОРГИТЕ и ще ги напълнят !!! Убийството на КомунистическоЬ К..о..п..е..л..е или М..и..л..и..ц..и..о..н..е..р..с..к..а К..у..р..в..а съгласно Цивилизационното Право не е Престъпление а дълбоко Хуманен Акт !!! КомунистаЬ неЬ еЬ дошълЬ наЬ властЬ сЬ избориЬ , тойЬ дойдеЬ с Оръжие, ПревратЬ иЬ РускиЬ ТанковеЬ иЬ може да се свали само и единствено с Българско Оръжие и Българска КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !!! РускитеЬ ОкупаториЬ докарахаЬ 1944Ь годинаЬ КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ отЬ селатаЬ сЬ К..А..Р..У..Ц..И , ние Българите ще ги прибираме обратно с К..А..Т..А..Ф..А..Л..К..И. КомунистаЬ няма МайкаЬ и БащаЬ , РодЬ и РодинаЬ . КомунистаЬ е ИнтернационалистЬ тоест К..о..п..е..л..е и раждаЬ К..о..п..е..л..е..т..а. КомунистиЬ , Деца на КомунистиЬ , ВнуциЬ на КомунистиЬ - САМО ДО СТЕНАТА !!! МилиционериЬ , Деца на МилиционериЬ , ВнуциЬ на МилиционериЬ - САМО ПОД ЗЕМЯТА !!! КАЗАХ !!!

Добави коментар

Водещи новини