Илхан Кючюк за падането на нидерландското вето: Усилията ни дадоха резултат

  • 22 декември 2023 14:52

  • 1042
  • 1
Илхан Кючюк за падането на нидерландското вето: Усилията ни дадоха резултат
©

"Многобройните разговори, срещи и усилия дадоха желания резултат - Нидерландия окончателно премахна всички пречки пред пълноправното влизане на България в Шенген! Усилията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за утвърждаване на международния образ на България ще продължат, неслучайно влизането в Шенген определихме като държавна цел! На прав път сме и ще продължим да работим за това!", това написа евродепутатът Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е в своя личен профил в социалните мрежи.

В поста си той благодари на либералните партии и лично на премиeра Марк Рюте, чието правителство преди седмица реши, че България изпълнява всички изисквания за влизане в Шенген. Така Австрия остава единствената пречка пред пълноправното влизане на България и Румъния в Шенген.

Нидерландия даде "зелена светлина" за членството ни в Шенген

Кючюк изрази надежда, че българските граждани трябва да посрещнат 2024г. като пълноценни европейски граждани и подчерта, че от този момент до края на годината е важно дипломатическите и политическите усилия да продължат.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1042 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.22 | 16:15

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини