Крал Чарлз III призова за по-строги наказания за сексуални посегателства над деца

  • 07 ноември 2023 14:54

  • 2830
  • 2
Крал Чарлз III призова за по-строги наказания за сексуални посегателства над деца
© Getty images
Слушай новината Слушай новината

"Ние сме задължени да създадем поколение, свободно от тютюнев дим", това каза британският крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен в първата си реч пред парламента като държавен глава на Обединеното кралство, предаде Би Би Си.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 233

Според монарха правителството на Риши СунакРиши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 г. в Саутхемпшир, трябва да въведе по-строги ограничения върху търговията с цигари и други изделия от тютюн. Той също каза: Ние трябва да направим така, че децата, които сега са на 14 години и по-малко, никога да не подушат тютюнев дим.

Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен се спря и върху състоянието на здравеопазването на Острова. "Положението на медицинските работници трябва да се подобри, за да могат британците да получават по-качествени здравни услуги", подчерта той.

Монархът също призова кабинета да подготви и прокара закони, които да ускорят икономиката Великобритания и да ограничат нелегалната имграция в страната му.

Кралят настоя да се въведат по-строги наказания за хората, извършили тежки престъпления, включително и сексуални посегателства над деца.

За да чуят речта на краля, в парламента пристигнаха министър-председателят, членове на правителството, лидерът на най-голямата опозиционна сила Лейбъристката партия – Киър Стармър и депутати.

Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен бе придружаван от съпругата си Камила Паркър Боулз.

Докато кралят и кралицата излизаха от сградата на парламента, те бяха освиркани от група републиканци.

Британският крал започна държавното си посещение във Франция

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2830 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.07 | 19:57

2
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto
Theodor Atanasov

2023.11.07 | 16:28

1
Alright

Добави коментар

Водещи новини