Украйна продължава да се грижи за жителите на градовете и селата, поразявани от Русия

  • 16 октомври 2023 13:51

  • 792
  • 3
Украйна продължава да се грижи за жителите на градовете и селата, поразявани от Русия
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Въпреки ежедневния обстрел в Украйна властите и обикновените украинци продължават да се грижат за жителите на градовете и селата, намиращи се в регионите, граничещи с Русия и разположени по протежение на фронтовата линия, заяви украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, цитиран от украинската новинарска агенция Укринформ.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13562

"Всеки ден нашите градове и села в регионите, граничещи с Русия и разположени по фронтовата линия, са подлагани на терористични атаки от окупаторите. Всеки ден нашите хора там получават помощ, което е много важно. Независимо от случващото се, украинците се грижат едни за други и държавата продължава да функционира. Украйна не може да бъде победена, защото народът ѝ не може да бъде победен", изтъкна Зеленски вчера в традиционното си вечерно обръщение.

Украинският президент призова сънародниците си да подкрепят и да са благодарни на всеки, който работи за украинския народ, на хората, които спасяват животи - спасители, лекари, медицински сестри, доброволци, полицаи, пише БТА.

Зеленски иска от страните в НАТО далекобойни ракети

Това са хората, без които не би могло да има нормален живот. Всеки е важен. Всеки заслужава благодарност, каза Зеленски.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
792 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.16 | 15:18

3
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много сперма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

2023.10.16 | 14:31

2
e da de evreiski pe dal to kategoricno se razbra tce si pobeden i kakvo drugo ti ostana osvem da si gledacka

2023.10.16 | 14:16

1
А какво стана с контранастъплението?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини