Взривове разтърсиха украинския град Днепър

  • 03 октомври 2023 06:25

  • 2202
  • 1
Взривове разтърсиха украинския град Днепър
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

В покрайнините на град Днепър е регистрирана експлозия, съобщават украинските медии, без да предоставят конкретни подробности за взрива.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13989

Преди този инцидент в региона беше обявена тревога за въздушно нападение, което подсказва за атмосфера на повишено напрежение в района.

Днепър, разположен в югоизточната част на Украйна, има стратегическо значение както за Украйна, така и за Русия, поради промишлените и икономическите си активи, както и поради близостта си до ключови руски интереси в Черноморския регион.

С настъпването на нощта руската армия отново изпрати безпилотни самолети - камикадзета към цели в Украйна.

Това съобщи руската редакция на Би Би Си.

Нова атака над Севастопол

Украинските военновъздушни сили съобщиха за заплаха от удари с "Шахеди" в Херсонска, Николаевска и Днепропетровска области.

"Шахедите" продължават да навлизат във въздушното пространство на Николаевщина през Очаков. Те го правят на малки групи. Работата е достатъчна за дълго време", написа преди половин час местен очевидец в канала в "Телеграм" "Новини от Николаев".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2202 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.03 | 10:59

1
Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------>> min.lc/medbg

Добави коментар

Водещи новини