Погребват Тото Кутуньо в четвъртък в Милано

  • 23 август 2023 10:53

  • 1565
  • 0
Погребват Тото Кутуньо в четвъртък в Милано
© Туитър

Тото Кутуньо ще бъде погребан на 24 август в базиликата „Санти Нерео е Акилео” в Милано.

Той почина в 16 часа на 22 август в болницата „Сан Рафаеле” в Милано, където издъхна и Силвио Берлускони.

Приживе Тото Кутуньо държеше личния си живот встрани от медиите и публиката и малцина знаеха подробности за него. През 2018 г.певецът призна в интервю пред в.”Кориере дела сера”, че през 1989 г. му се родил извънбрачен син от любовницата му.

„Бях и съм женен за Карла и исках син. И този син, Нико, го имах от Кристина. Карла можеше да ме изгони от къщи, но не го направи. Напротив, първото, което ми каза, е да го призная и да му дам фамилното си име. Нико е завършил икономика и е един от онези способни младежи, на които страната ни трябва да разчита ”, разказа тогава Тото, признавайки колко голямо сърце има съпругата му Карла.

За нея се знае, че е била негова връстница, с която певецът бил женен от 1971 г. и с която го свързвала голяма любов. Карла обаче винаги е искала да бъде далеч от прожекторите и затова за нея се знаеше малко.

Тото Кутуньо почина след дълго заболяване. През 2007 г. беше диагностициран с рак на простата, заради който имаше и метастази. Той открил болестта си благодарение на големия си приятел и колега Ал Бано. Тото разказа, че метастазите на тумора му стигали почти до бъбреците и че ако тогава не се оперирал веднага, щял да умре. Именно Ал Бано посъветвал приятеля си да се прегледа веднага при специалист.

Почина Тото Кутуньо

„Смятам се за оцелял благодарение на чудо. Днес се радвам на живота.Наслаждавам му се, животът е Божи дар. Без да правиш зло на никого и без да бъдеш лицемер. Аз имам ужасен характер, но имам хубава душа”, беше признал Кутуньо навремето в тв предаването „Верисимо”, предава "24 часа". Той неведнъж е разказвал за болестта си.

„Махнаха ми десния бъбрек. Не мога много да вървя, затова по време на концертите съм на столче, защото 3 часа не мога да стоя прав”. Тото определи приятеля си Ал Бано като „един от най-истинските и честни хора, които е срещал”.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1565 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини