Сигнали за бомби на 39 места в Загреб

  • 14 юли 2023 15:30

  • 716
  • 0
Сигнали за бомби на 39 места в Загреб
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Полицията в Загреб извършва интензивни проверки на 39 места в града, след като няколко медии и полицията получиха имейл за поставени бомби тази сутрин и странно съобщение, съобщава хърватският "Ютарни лист".

Полицаи с кучета са пристигнали пред сграда, в която се помещават различни компании, както и министерство, посолства и ресторант.

Проверени досега са пет места и е установено, че сигналите са фалшиви, предаде БТА.

Сигнали за бомби в Белград

Имейлът е подписан от "Отряд от деветте ъгъла на Балканите".

"Добро утро, ние сме Отряд от деветте ъгъла на Балканите, отделението от Дубрава. Носим смърт навсякъде, за слава на Сатаната, срещу християндемократическата цивилизация, която ни отдалечава от човешката същност от векове. Човешката природа е брутална, безпощадна. Ние не сме стадо като вас. Малко сме, но сме отдадени на нашата цел, за която сме готови да загинем и убием. Заложили сме бомби със закъснител с таймер, който е настроен да избухне в сутрешните часове на този ден. Всяка бомба със закъснител и експлозив C4 съдържа и ампула с нервнопаралитичен агент зарин, който сее смърт и страдание за всички в близост до детонацията... Смърт за християнската цивилизация, смърт за демокрацията, смърт за държавата, смърт за всички и всичко, което ни се противопоставя, да живее вечно Отрядът от деветте ъгъла."

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
716 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини