Жертви и ранени при руски ракетен удар срещу жилищни сгради в Одеса

  • 14 юни 2023 11:38

  • 553
  • 0
Жертви и ранени при руски ракетен удар срещу жилищни сгради в Одеса
© Getty Images

Най-малко трима души са загинали, а 13 са ранени при руски ракетен удар срещу жилищни сгради в Одеса тази нощ. Нанесени са сериозни материални щети.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13586

От украинските въоръжени сили съобщават, че Русия е изстреляла срещу Одеса четири крилати ракети от кораб в Черно море. Междувременно - Киев съобщава за чувствителен напредък на своята контраофанзива в района на Бахмут и източната част на Украйна. Ходът на украинската контраофанзива беше потвърден и от генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на визитата му в Белия дом, предаде БНТ.

В разговор с Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в той потвърди ангажимента на Алианса да продължава да оказва подкрепа на Киев. На този фон руският президент Путин коментира пред журналисти, че би водил преговори за Украйна но само, ако бъдат прекратени западните доставки на оръжия.

Пожар в Одеса след руска ракетна атака

"Никога не сме отказвали, казвал съм го хиляди пъти - не отказваме да водим преговори, които да доведат до някакво мирно споразумение. Напротив - още в Истанбул заявихме това си намерение. Ключът е в техните ръце. Ако наистина искат този конфликт да бъде разрешен чрез разговори, трябва да направят едно нещо - да спрат да се снабдяват с оръжия. Това е. Украйна не произвежда никакви оръжия", заяви Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, президент на Русия.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
553 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини