Изписаха Берлускони от болница

  • 19 май 2023 14:44

  • 751
  • 2
Изписаха Берлускони от болница
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на италианската десноцентристка партия "Форца Италия" Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 беше изписан от болницата "Сан Рафаеле" в Милано, където се лекуваше в продължение на 45 дни от белодробни проблеми, свързани с хроничната левкемия, от която страда, предадоха световните агенции.

Берлускони бе изписан днес в 13,15 ч. местно време и отпътува от клиниката с черна лимузина с тъмни стъкла, без да направи изявления за медиите.

Въпреки че се лекуваше от сериозното заболяване Берлускони изпрати от болницата през този период две видеопослания до съпартийци си и до поддръжниците си. В едно от тях, излъчено по време на конференция на "Форца Италия", той заяви, че е готов да се върне на работа. 

Берлускони вече е вън от интензивното, но остава в болница

Миналата седмица Берлускони беше посетен в болницата от негови ключови политически съюзници - премиерката Джорджа Мелони Джорджа Мелони Джорджа Мелони е италиански политик и журналист, министър-председател на страната от 22 октомври и Матео Салвини, вицепремиер, министър на инфраструктурата и лидер на партия "Лига". След визитата те казаха, че той е в добро състояние на духа, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
751 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
worlok

2023.05.19 | 23:12

2
vreme e da mresh ,stiga ti tolkova kupona shte sled tova...amigo...
j

2023.05.19 | 15:14

1
trepane i plitko zarivane

Добави коментар

Водещи новини