Пиян "Борис Джонсън" се натресе в стълб в Нидерландия

  • 02 май 2023 12:47

  • 1364
  • 1
Пиян "Борис Джонсън" се натресе в стълб в Нидерландия
© Булфото (архив)

"Фалшив Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние в Нидерландия", предаде АФП.

Инцидентът е станал през уикенда. Задържания пиян шофьор имал у себе си шофьорска книжка на името на Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, която била издадена през 2019 г. и валидна до 3000 година. На фалшивата шофьорска книжка фигурирали снимката, датата и мястото на раждане на бившия британски премиер. Свидетелството за правоуправление е било „издадено“ от полицейски участък в Киев.

Пияният водач се блъсна с колата си в стълб в Гронинген. После той избягал. Когато полицията дошла на мястото на инцидента, в колата открила именно фалшивата шофьорска книжка на името на Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. Самият пиян водач бил намерен в района. Той отказал да се идентифицира и да си направи тест за алкохол. Впоследствие се оказало, че той е от град Зедхор, в района на Гронинген, и е на 35 години. Мъжът бил арестуван.

Засега полицията не може да каже къде е произведена фалшивата шофьорска книжка. Според Кисия Хекстер, журналистка от нидерланската обществена медия НОС и бивша кореспондентка в Русия, подобни шофьорски книжки можели лесно да бъдат купени в магазини за сувенири в Украйна.

Разврат и наркотици на партитата на Борис Джонсън

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1364 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
cska

2023.05.02 | 14:12

1
И не само пиян а и надрусан

Добави коментар

Водещи новини