Стачка в Гърция: Синдикатите ще блокират транспорта

  • 01 май 2023 07:19

  • 805
  • 1
Стачка в Гърция: Синдикатите ще блокират транспорта
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Стачка в Гърция - синдикатите ще блокират транспорта в страната. По традиция Международният ден на труда в Гърция се отбелязва със стачка.

От синдикатите припомнят, че 1 май не е обикновен почивен ден, а време за демонстрации за по-добри условия на труд.

Стачката в деня на празника ще засегне всички видове транспорт. Моряците блокират пристанищата за 24 часа. Всички фериботи и кораби остават на котва. Ще стачкуват и железничарите.

Градският транспорт също спира. Автобусите ще се движат, за да се извозват участниците в протестите до центъра на градовете.

Стачки и шествия по случай Деня на труда в Гърция

Последвайте канала на

Калина Христова
805 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.05.01 | 09:48

1
Платените от САЩ сороски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 33 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство . Родината ни и е платила с много злато на американското посолство. Дори сега го крадът от Дънки прешънс .После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,на убийците пилоти! Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Водещи новини