Изписаха папа Франциск от болницата, той: Още съм жив!

  • 01 април 2023 14:23

  • 736
  • 2
Изписаха папа Франциск от болницата, той: Още съм жив!
© getty images
Слушай новината Слушай новината

Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март  беше изписан тази сутрин от болница и се върна във Ватикана, след като беше лекуван от бронхит, предадоха световните агенции.

Папата помаха на събралите се пред болничното заведение хора и представители па медиите и поговори с някои от тях, преди да потегли към резиденцията си. “Още съм жив“, пошегува се папата пред насъбралите вярващи.

В сряда 86-годишният свети отец беше настанен в римската болница „Джемели“ след оплаквания от затруднено дишане. Той е бил лекуван с антибиотични вливания, каза лекарският екип.

Папата седна до шофьора в бял фиат 500, с който си тръгна от болницата.

Папа Франциск иска да бъде изписан утре от болницата

Изписването на Франциск беше предавано пряко от телевизия „РАИ нюз-24“.

Виолета Симеонова
736 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ха,ха,ха

2023.04.01 | 15:31

2
Дано трола ,Емѝ ...пидераса бъде първия хомосексуалист, изпратен на източния фронт от новото правителство на войната, за да умре за интересите на байДън,Бандера, Урсула-ваксинаторката или надрусания еврейн милиардер Зеленски.
Възраждане за България!

2023.04.01 | 15:14

1
Време е да се гласува правилно, ако искате да възродите България, гласувайте само с хартиена бюлетина. За възродителите слагате чавка, на останалите - кръст. Задължително на бюлетината дописвате "аз съм за Лева и против еврото". Ако имаме мнозинство, ЕС не може да ни задължи да приемем еврото и цифровия концлагер, съгласно директива на ЕК. Победа!

Добави коментар

Водещи новини