Мелони: Чуйте думите на папата, спрете трафикантите

  • 06 март 2023 12:05

  • 566
  • 1
Мелони: Чуйте думите на папата, спрете трафикантите
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Италианският министър-председател Джорджа Мелони Джорджа Мелони Джорджа Мелони е италиански политик и журналист, министър-председател на страната от 22 октомври каза вчера, че е необходимо да бъде чут призивът на Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март за предприемане на действия, за да бъдат спрени трафикантите на хора след инцидента отпреди малко повече от седмица, при който 70 души загинаха, след като кораб с мигранти потъна край Калабрия, предаде италианската новинарска агенция АНСА, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1595

„Думите на Светия отец са призив към всички институции“, написа Мелони във Фейсбук.

„Нашето правителство върши своята част от работата, продължавайки да използва всичките необходими сили, за да се бори с трафика на хора и да прекрати смъртните случаи в морето“, каза тя.

Папата каза по време на молитвата Ангел Господен, че трафикантите на хора трябва да бъдат спрени и изрази мъката си от бедствието край калабрийското градче Кутро.

„Може ли трафикантите да бъдат спрени и възможно ли е да не продължават да погубват животите на толкова много невинни хора?“, каза понтификът от Аржентина.

Джорджа Мелони: Речта на Путин беше пропаганда

„Може ли чистите води на Средиземноморието никога вече да не бъдат окървавявани от такива драматични инциденти?“, попита Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
566 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.06 | 13:53

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини