Берлускони: Ние сме на страната на Запада, на Европа, на Атлантическия алианс

  • 25 януари 2023 10:25

  • 417
  • 1
Берлускони: Ние сме на страната на Запада, на Европа, на Атлантическия алианс
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Ние сме на страната на Запада, на Европа, на Атлантическия алианс. "Форца Италия" е част от Европейската народна партия и от управляващото мнозинство в Италия. Нашата солидарност не е под въпрос, заяви италианският сенатор и бивш премиер на Италия Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29  в интервю за италианския в. "Кориере дела сера" относно войната в Украйна и подкрепата на неговата партия "Форца Италия" за украинската страна и за онези, които подкрепят Украйна.

"Но съм обезпокоен, нека да го кажа ясно, от факта, че никой -  освен папата и Светия престол  - както изглежда, няма решения, които да водят до разрешаване по мирен път на конфликта, за който плащаме една нетърпима цена под формата на човешки животи, на страдания и на икономически щети за целия свят, допълва Берлускони в интервюто за италианското издание.

Берлускони: Путин ми изпрати водка, помирихме се

Последвайте канала на

Росица Валентинова
417 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.25 | 13:38

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини