Райънеър увеличава полетите си до три лондонски летища с 10%

  • 17 януари 2023 16:46

  • 932
  • 0
Райънеър увеличава полетите си до три лондонски летища с 10%
© getty images

Нискотарифна авиокомпания "Райънеър" (Ryanair) заяви, че ще увеличи графика на полетите си до и от лондонските летища "Станстед", "Гетуик" и "Лутън" с 10 на сто това лято в сравнение с миналото изпълнявайки над 3000 полета седмично.

Базираната в Ирландия авиокомпания обяви днес, че добавя допълнителни полети до испански дестинации като Малага и Майорка, както и нов маршрут между "Станстед" и Корнуол в югозападна Англия.

На този фон главният изпълнителен директор на "Райънеър Груп" Майкъл О'Лиъри заяви, че не вижда признаци на рецесия в момента.

"В момента не виждаме признаци за това. Преминахме през две седмици на рекордни резервации", каза О'Лиъри по повод дискусията за възможна рецесия.

"Райънеър" с 4-годишно споразумение за заплатите на ирландските си пилоти

Великобритания намали таксата за пътници във въздушния транспорт (APD) за вътрешните полети от април 2023 г. и от "Райънеър" казаха, че това е помогнало да добави повече маршрути в Обединеното кралство.

Авиокомпанията повтори призива си към правителството да даде тласък на британската икономика, като премахне таксата за всички полети. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
932 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини