Разврат и наркотици на партитата на Борис Джонсън

  • 12 януари 2023 15:17

  • 2497
  • 3
Разврат и наркотици на партитата на Борис Джонсън
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Телевизионният канал ITV News разкри нови подробности за скандално парти през април 2021 г. с участието на бившия британски премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, което стана един от факторите за оставката на политика.

Прословутото парти в навечерието на погребението на херцога на Единбург през април 2021 г. било още "по-развратно" от документираното по-рано, като най-малко две двойки са се "закачали“ и са "се пипали“ един друг, и двама други членове на персонала са "един върху друг“ в кухнята, разказват източници, присъствали на партито.

Оказва се, че служителите са стиковали показанията си, преди да попълнят въпросниците по случая на полицията, а също така умишлено са унищожили доказателствата от вечеринките.

Както свидетелстват събеседниците на ITV News, Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е се е пошегувал пред персонала на Даунинг Стрийт, че "това е най-несоциално дистанцираното парти в Обединеното кралство в момента“, по време на "пиянска сбирка“ на номер 10, разкри ITV News в експлозивен нов подкаст за скандала с "Партигейт“.

След събития, провели се в резиденциите на британския премиер и външния министър, биват открити следи от кокаин, но Джонсън не е участвал точно на тези партита, твърдят източници пред вестник The Guardian.

Борис Джонсън се извини, че е присъствал на парти по време на локдауна

Бившият британски премиер предстои да се яви пред комисия по стандартите на Камарата на общините, която разследва дали той съзнателно е подвел депутатите, когато е настоял, че са били спазени всички мерки срещу коронавирус на събитието.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2497 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.01.12 | 18:24

3
хаха,идеално. Дай боже всекиму.....

2023.01.12 | 18:20

2
ПАРОДИЯ
Някой

2023.01.12 | 18:09

1
И в Англия всичко мирише на интриги. Преди това са били китка после замирисало изведнъж. Шантав беше Джонсън ама англичанин. Играли са пари и задкулисни пари и т.н. за да е индийският сериал който видиш ли като завършил Америка е света вода ненапита и малко по-лъскаво сресан. Как пък изведнъж все харвардски личности се навъдиха без да сме ги чували за живи от преди. От трън та на глог. Докато има тарикати ще има и балъци. Новина от сега да знаете. Балъците свършиха.

Добави коментар

Водещи новини