Меган: Кейт има бебешки мозък

  • 06 януари 2023 10:28

  • 6705
  • 2
Меган: Кейт има бебешки мозък
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Шокиращ скандал между Меган и Кейт е описан в мемоарите на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, които всеки момент ще излязат на пазара, но откъси от тях вече се публикуват в британските медии, пише "24 часа".

В биографията е описан спор от 2018 г. между двете, когато Меган казва, че Кейт има "бебешки мозък заради хормоните". 

Точно по това време, месец преди сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс, Кейт е бременна с третото си дете - принц Луи. 

„Това предизвика такъв огромен скандал, защото на Меган беше казано, че не е достатъчно близка със снаха си, за да обсъжда хормоните ѝ, и това не беше начинът, по който хората разговаряха помежду си в кралското семейство“, се отбелязва в биографията. Но драматичната случка не свършва дотук.

Меган на свой ред също е жестоко обидена от начина, по който е скастрена. 

Принц Хари обвини брат си в насилие

В своя защита съпругата на Хари е цитирана да казва, че седмицата преди сватбата ѝ е била тежка и очевидно Кейт е била разстроена, но ѝ се е извинила с бележка и цветя. 

Последвайте канала на

Novini.bg
6705 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.01.07 | 23:04

2
Големи глупости.Значи Меган обидила Кейт,но накрая обидената била Меган.Какви мемоари,вадят си махленските безмислици от кухнята на нищо не прилича.Излагация!

2023.01.06 | 10:48

1
Гледах 10 минути от филмът Меган и Хари. Видях, че са абсолютни лигльовци. Основният им проблем е кой колко внимание получава от пресата и ако порцентите внимание намалеят изпада в тежък шок и депресия.

Добави коментар

Водещи новини