Ранен полицай и счупени прозорци от пиратки в Прага в новогодишната нощ

  • 01 януари 2023 12:00

  • 545
  • 3
Ранен полицай и счупени прозорци от пиратки в Прага в новогодишната нощ
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Празнуващите Нова година в центъра на Прага пренебрегнаха наложената от властите забрана за използване на битова пиротехника въпреки заплахата от големи глоби. Инцидентите с използване на пиротехнически средства се разследват от полицията, съобщи днес агенция ЧТК.

По време на масовите празненства, които се проведоха на Вацлавския площад, отекнаха експлозии на пиратки, предава БТА. Тридесет прозореца на прилежащи към площада сгради бяха изпотрошени. Има и нападнат и полицай, получил рана на главата и откаран в болница.

Ето как светът посрещна 2023 година

За да посрещнат 2023 г., снощи по улиците на чешката столица излязоха особено много хора - както жители, така и гости. Причината за това е изключително топлото време в началото на януари. През нощта температурата в града се покачи до 14 градуса по Целзий. Причината за това необичайно за чешката зима природно явление е фактът, че към страната духат топли ветрове от Африка.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
545 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.01.01 | 13:44

2
Винаги ми е било интересно, защо хората дават пари за пиротехника, а не не ги дават за повече алкохол, дрога и проститутки. Гарантирам ,че тези три неща ще направят новата година по-хубава, отколкото пиротехниката :D
.

2023.01.01 | 13:55

3
Защото за сумата, за която си купува пиротехника масовият човек, ще получи само долнопробен алкохол с химически аромат и някоя мургава чикита. Затова.

2023.01.01 | 12:50

1
пиянска нация, всеки сере и пика където му падне, нема жена нема мъж, като стадо едър рогат добитак сере и пика 24 часа nonstop, клека и се изхожда на средата на улицата

Добави коментар

Водещи новини