Полицията в Алабния конфискува контрабандни лекарства за 70 хиляди евро

  • 12 октомври 2022 17:01

  • 382
  • 1
Полицията в Алабния конфискува контрабандни лекарства за 70 хиляди евро
© Pixabay

Директорът на полицейската дирекция в албанския град Вльора Гентиан Бербери информира, че са конфискувани контрабандни лекарства на стойност 70 000 евро, за което са задържани двама души – съпрузи на 64 и 62 години, и двамата жители на южноалбанския крайбрежен град Саранда, съобщи албанското радио.

Бербери съобщи, че операцията е започнала в квартал на Саранда, където при извършена проверка в аптеката на съпрузите К. А. и А. А. полицейските служби са открили медикаменти от 1287 различни вида в различни количества, които не са били придружени от съответната документация и са били пренесени контрабандно.

Операцията е продължила с претърсване на апартамента на двамата граждани, които са се опитали да насочат полицейските служби към друг апартамент, за да избегнат контрола в апартамента си.

Европол е конфискувал контрабандни лекарства за повече от 165 милиона евро

Бербери допълни още, че във връзка с този случай местната дирекция на полицията във Вльора в сътрудничество с прокуратурата провежда задълбочени разследвания за изясняване, документиране и подвеждане към наказателна отговорност на други лица, участващи в тази престъпна дейност и прикани всички, които разполагат с информация, да я подадат, като им се гарантира пълна анонимност и незабавна безпристрастна реакция.

Виолета Симеонова
382 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.12 | 18:51

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини