Британското киберразузнаване с предупреждение за нарастващата мощ на Пекин

  • 12 октомври 2022 10:19

  • 797
  • 2
Британското киберразузнаване с предупреждение за нарастващата мощ на Пекин
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Джереми Флеминг - ръководител на британската агенция за киберразузнаване, заяви, че въпреки войната, която бушува в Украйна, нарастващата мощ на Пекин е "въпросът в сферата на националната сигурност, който ще определи нашето бъдеще", съобщи БТА.

Той обвини Китай, че използва икономическото си и технологично влияние, за да затяга контрола си във вътрешен и международен аспект, предаде Асошиейтед прес. Флеминг произнесе реч пред мозъчния тръст "Кралски институт на обединените служби".

Говорителят на китайското Министерство на външните работи заяви, че придържането към линията за така наречената китайска заплаха и провокирането на конфронтация не е от полза за никого и, в крайна сметка, ще има обратно на желаното въздействие.

Китай черпи опит от войната в Украйна, притеснен Тайван

 

Константин Тодоров
797 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.12 | 11:59

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Stamatis

2022.10.12 | 11:07

1
Пин казваше и продължава да набляга на това, че вече ЕДНОПОЛЮСЕН свят НЯМА да ИМА! Да не говорим, че други им показаха на едни други съвсем скоро, че наистина вече такъв модел НЯМА да бъде търпян!

Добави коментар

Водещи новини