Двегодишно дете се простреля в главата с пистолет

  • 28 септември 2022 07:56

  • 2368
  • 2
Двегодишно дете се простреля в главата с пистолет
©

Двегодишно момченце от Джолиет, Илинойс, е в критично състояние в болница, след като се простреля в главата с намерен необезопасен пистолет, съобщи полицията на градчето, намиращо са на около 55 км югозападно от Чикаго.

Полицията е била извикана на адрес на пресечка 300 на Comstock Street в 12:15 часа честно време. Когато дошли, служителите на закона видели тялото но детето и веднага предприели животоспасяващи действия.

Мъж се вряза с кола в барикада пред Капитолия на САЩ

Момченцето е закарано в Amita St. Joseph Medical Center в критично състояние, съобщи полицията. Малко преди 17 часа е прехвърлено в Lurie Children’s Hospital в Чикаго за по-нататъшно лечение.

Според полицията изглежда, че детето е намерило необезопасения пистолет в спалнята на обитателя на жилището, където е станала трагедията. Огнестрелната рана изглеждала самопричинена.

Майката, която по време на изстрела е била в къщи, сътрудничи на разследването. До момента няма допълнителна информация по случая, предаде bg-voice. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2368 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.09.28 | 08:55

1
При толкова оръжия по домовете им какво да очакваш.
lexington steele

2022.09.28 | 09:09

2
ооо, я стига! Това е измислица! Всеки който , накога е държал оръжие, да не говорим стрелял е наясно каква сила на натиск върху спусъка е нужно да се произведе изстрел! Да не говорим за масата на оръжието - дори да е миниатурно! И това е направено от две годижно дете!?!?! Да бе !!!!

Добави коментар

Водещи новини