Британският престолонаследник обеща да подкрепя новия крал по всички възможни начини

  • 10 септември 2022 21:33

  • 13972
  • 4
Британският престолонаследник обеща да подкрепя новия крал по всички възможни начини
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Британският престолонаследник Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член обеща, че ще почете паметта на покойната си баба, кралица Елизабет Втора, като работи в подкрепа на баща си, крал Чарлз Трети, съобщawa BTA.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 232

"Баба ми беше известна с изказването си, че тъгата е цената, която плащаме за любовта", заяви принцът в емоционално изявление. "Цялата тъга, която ще усетим през идните седмици, ще бъде свидетелство за любовта, която изпитвахме към нашата изключителна кралица". "Ще почета паметта ѝ, като подкрепям баща си, краля, по всички достъпни ми начини", добави принцът.

Принц Уилям с трогателни думи за Елизабет II

Принц Хари и съпругата му Меган, херцогинята на Съсекс, разгледаха цветята, оставени от британците в чест на покойната кралица Елизабет Втора в компанията на Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и съпругата му Кейт, принцесата на Уелс.

Двамата принцове и съпругите им отделиха време да разгледат букетите, преди да помахат на събралите се британци, които се притиснаха срещу пътните бариери пред портите на замъка Уиндзор. И четиримата бяха забелязани да се ръкуват и да говорят с хора от събралите се.

Това беше първата публична поява на двете двойки след смъртта на кралицата в четвъртък. Отношенията между двамата синове на новия крал Чарлз Трети бяха обтегнати след като Хари и Меган се преместиха да живеят в САЩ.

Погребението на кралицата е насрочено за 19 септември, съобщи Бъкингамският дворец.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13972 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.09.11 | 00:44

4
И аз имах едно куче Чарли.

2022.09.11 | 00:21

3
подчинил се е на вейдър

2022.09.10 | 21:57

2
Как бих му духала на хари
Sarbeca Z

2022.09.10 | 21:56

1
Обещанието на един лицемер и лъжец, най-много да го отрови

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини