Лиз Тръс: Опитите да се умилостиви Путин са опасни

  • 26 май 2022 09:34

  • 1484
  • 7
Лиз Тръс: Опитите да се умилостиви Путин са опасни
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Британският външен министър Лиз Тръс заяви в прессъобщение преди днешната си визита в Босна и Херцеговина, че опитите да се "умилостиви" Владимир Путин са опасни, съобщава БНР.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13301

"Руската агресия не може да бъде успокоена. Тя трябва да бъде посрещната със сила. Трябва да сме категорични в осигуряването на победата на Украйна с военна помощ и санкции. Сега вече не можем да свалим крака си от педала за газ", каза тя.

Великобритания подкрепя трибунал, който да съди Путин за войната в Украйна

Тръс ще направи обръщение към въоръжените сили в Босна и Херцеговина с цел да призове западните съюзници на Великобритания да гарантират, че президентът Путин ще загуби в Украйна, се казва в прессъобщението, съобщава Би Би Си.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1484 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
НА ФРОНТА

2022.05.26 | 13:42

2
От АзовСтал се предадоха: американският генерал Ерик Олсън, британският подполковник Джон Бейли и четирима военни инструктори на НАТО. "Войенкор" ги интервюира Какво става в Мариупол? Оказва се, че течовете за присъствието на офицери от НАТО и други чуждестранни военни са блокирани по някаква причина: руското министерство на отбраната подготвя голяма пресконференция за ситуацията в Мариупол. Кого хванаха руснаците там? Дръж се и не падай: - Инструктори по градски бой с тактика на жив щит от цивилни - служители на ИД от Израел (пратеници на украински олигарси от еврейски произход се опитаха да ги откупят - дойдоха в Москва, но получиха отказ); - Висши офицери от френското военно разузнаване, които обучаваха украинско-националните батальони в използването на противотанкови системи, противобатарейни системи и въздушно разузнаване от коптери (поради което Макрон се обаждаше на Путин всеки ден, молейки се да освободи съгражданите си чрез „хуманитарни " коридори - по море до Турция); - Служители на германското разузнаване BND - те осигуряваха контраразузнаване на фронтовата и фронтовата зона (оттук и скандалното поведение на германския канцлер Шолц, който днес започна да мушка Путин); - Специалисти от британското разузнаване SIS, по-известни като MI6; те бяха не само в Мариупол, но и в Киев - ръководителят на офиса на Зеленски Андрий Ермак, който лично наблюдава всички кървави фалшификати като Буча, Краматорск и предстоящите провокации в Ирпен и други места (области Чернигов и Суми) получава инструкции от тях; МИ6 също така осигурява сигурност за Зеленски, контраразузнаване в неговия щаб и комуникация със световните лидери чрез затворени канали на сателитни комуникации (лудостта на Великобритания, особено нейните диви медии, дори не се нуждае от обяснение).
720521

2022.05.26 | 23:42

7
Скъпо и прескъпо ще плаща севераноазиатската кочина :) Репарации в следващите 100 години, изолация и презрение от цивилизования свят ;)

2022.05.26 | 13:47

4
Запада трябва да плати скъпо и прескъпо !

2022.05.26 | 13:45

3
Антируската политика е свръхопасна ! Това води до световна криза ! Инфлацията е огромна , заплаха от глад и война ! Липса на храни , ток , бензин , топла вода и отопление ! Нормалният живот изчезва !
хаха

2022.05.26 | 18:09

6
върви в Русия щом толкова я обичаш, нямаш работа в България
НЕ!

2022.05.26 | 14:53

5
Никаква милост за вас, мръсни англичани! Подпалвачи на войни, грабители, поробители на народи. И вашият ред ще дойде!

2022.05.26 | 11:34

1
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУРВИИИИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини